Scroll to Top

Verdens Kraftigste Vandpistol Tezter

By boredmonday / Published on Wednesday, 17 Feb 2021 23:37 PM / No Comments
Vandpistoler

Vandpistoler

Dagens video står i vandets navn, da alt vi tezter i dag, har noget med vand at gøre :)find mit merchandise her: firstgrade.dk collections guldborg. Ren mark rober har for nyligt slået rekorden, for verdens største vandpistol. det har han gjort med en meget forstørret replika, af den klassiske super soaker 50. Fire fighting systems of norway har testet en ny vandkanon der ifølge virksomheden er verdens hidtil kraftigste. vandkanonen har en kapacitet på 70.000 liter i minuttet og kan levere et ton vand i sekundet på en afstand af op til 200 meter. Verdens største (og mest kraftfulde) vandpistol kan sprænge gennem en rude af glas. vandkæmper i gården er måske netop blevet atomkraft. en tidligere nasa ingeniør har designet vandmættet kanon, der ikke kun er den største i verden, men sandsynligvis den mest kraftfulde, der er i stand til at sprænge glas med en 272 mph torrent. Super soakeren var den første vandpistol, der med en pumpe opbygger et tryk og derfor kan skyde meget længere. se her i ingeniørens sommergrafik, hvordan den virker. af lasse gorm jensen 26. jul 2019 kl. 13:30 0.

Vandpistoler

Vandpistoler

100.000 lumen så kraftig er verdens kraftigste lommelygte, og den tester vi i dag, sammen med andre fede ting!find mit merchandise her: firstgrade. En del af damscleaner a s gruppen. støvsugere. skyvac mighty atom; skyvac atom sonic; skyvac comm. 75; skyvac industrial 85. Den 178 meter lange og 27 meter bredde bulkcarrier nunavik, er nemlig, med en hovedmaskine på 29.600 hestekræfter, verdens kraftigste isbrydende bulkcarrier. nunavik, som er bygget i 2014, sejler med malm fra en mine i det nordlige quebec i canada og til finland, og på vejen tilbage til canada, lastes maskiner, udstyr og olie til minen, og.

Vandpistol 450 45cm Kan Skyde Op Til 6 Meter Køber Du Billigt Her

Vandpistol 450 45cm Kan Skyde Op Til 6 Meter Køber Du Billigt Her

Attrappistol Til Selvforsvarsøvelser

Attrappistol Til Selvforsvarsøvelser

Blæsepistol Typhoon

Blæsepistol Typhoon

Verdens Kraftigste Vandpistol! | Tezter

dagens video står i vandets navn, da alt vi tezter i dag, har noget med vand at gøre 🙂 find mit merchandise her: 100.000 lumen så kraftig er verdens kraftigste lommelygte, og den tester vi i dag, sammen med andre fede ting! find mit jeg er rejst til ljubljana i slovenien, sammen med daniel fra 10 ud af 10. vi er blevet inviteret af dd squad til et kæmpe event i jeg har fundet nogle både sjove, underlige, og ret klamme ting som vi tezter i dag find dit tezter merch her: lysdragter er seriøst cool! find mit merchandise her: firstgrade.dk collections guldborg ▷ hvis du trykker på abonner, et sæde til sin segboard!? behøver jeg sige mere? noget af det sjoveste jeg har prøvet længe! ▷ tjekkarten er udgået find det helt nye tezter merch her: firstgrade.dk collections guldborg ▷ hvis du trykker på abonner, så bliver dine dage i denne serie køber jeg produkter og prøver dem ♕jeg kan ogsÅ fØlges her♕ min gaming kanal i dag tager vi et kig på 3 helt unikke ting! find mit merchandise her: firstgrade.dk collections guldborg ▷ hvis du trykker på jeg ved godt at det her er en lidt anderledes video end hvad jeg plejer at lave. vi havde fået et projekt hvor vi skulle lave en video endnu engang tezter vi en masse nye sjove ting! hvad mon er bedst? find mit merchandise her:

Related image with Verdens Kraftigste Vandpistol Tezter

Related image with Verdens Kraftigste Vandpistol Tezter

Leave a Reply

Your email address will not be published.