Scroll to Top

Transformatortransport Tennet Eemshaven Deel 1

By boredmonday / Published on Thursday, 18 Feb 2021 04:16 AM / No Comments
Transformatortransport Tennet Eemshaven Deel 1 Youtube

Transformatortransport Tennet Eemshaven Deel 1 Youtube

Vanmorgen 30 juni mochten een loodzware transformator van tennet onthalen in de eemshaven. vrijdag 26 juni is hij door producent royal smit in nijmegen op t. Het eerste deel van het transport van de transformator voor hoogspanningsstation breukelen kortrijk is succesvol gelopen. de transformator kwam zaterdag 24 september aan het eind van de avond aan op de hijslocatie op het amsterdam rijnkanaal. vanmorgen vroeg om iets over 2 uur begon mammoet met het hijsen van de transformator vanaf het schip op het amsterdam rijnkanaal over de spoorlijn heen. In de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 september 2016 voerde mamoet in opdracht van tennet een spectaculair transport uit van een loodzware transformator v. Vrijdag 3 juli vervolgde de 334 ton wegende transformator op een grote dieplader van wagenborg zijn route over de weg naar het tijdelijke hoogspanningsstatio. Ook het tweede deel van het transformatortransport naar breukelen kortrijk is succesvol verlopen. afgelopen nacht legde tennet's transformator bestemd voor het in aanbouw zijnde hoogspanningsstation breukelen kortrijk zijn laatste stuk af over de a2.

Eerste Deel Transformatortransport Naar Breukelen Geslaagd Tennet

Eerste Deel Transformatortransport Naar Breukelen Geslaagd Tennet

Filterstation tennet in eemshaven. svanroekel tuesday november 9th, 2021 concrix. deel dit project. contact. welbergweg 27 7556 pe hengelo 31 (0) 318 – 253710. Tennet en enexis netbeheer nemen vandaag, 2 september 2020, in de eemshaven een nieuw hoogspanningsstation in gebruik. het 110 kv station aan de middenweg is het eerste dat geheel gebouwd is voor in eemshaven opgewekte wind en zonne energie. gronings gedeputeerde nienke homan verricht vandaag de ‘openingshandeling’ het station is gebouwd als onderdeel van de netversterking voor het […]. Dat is nodig omdat het hoogspanningsnet goed onderhouden moet worden, zodat iedereen in nederland kan blijven rekenen op een betrouwbare energievoorziening. ook moeten nieuw gebouwde energiecentrales op het net worden aangesloten en draagt tennet zorg voor het zo efficiënt mogelijk inpassen en transport van steeds meer duurzame elektriciteit.

Eerste Deel Transformatortransport Naar Breukelen Geslaagd Tennet

Eerste Deel Transformatortransport Naar Breukelen Geslaagd Tennet

Transformatortransport Tennet Eemshaven (deel 1)

vanmorgen 30 juni mochten een loodzware transformator van tennet onthalen in de eemshaven. vrijdag 26 juni is hij door vrijdag 3 juli vervolgde de 334 ton wegende transformator op een grote dieplader van wagenborg zijn route over de weg naar het eenmaal aangekomen op het hoogspanningsstation in eemshaven wordt de transformator op zijn plek geschoven. dit duurt in de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 september 2016 voerde mamoet in opdracht van tennet een spectaculair transport uit wind, regen, zon en sneeuw, onder deze omstandigheden zijn de eerste hoogspanningslijnen (geleiders) bij eemshaven en sander neemt je mee bij de plaatsing van twee 2000kva transformatorstation in eemshaven onder winderige omstandigheden. vanaf 1 maart is in nijlicht in de eemshaven het tennet informatiecentrum geopend. belangstellenden kunnen er terecht met 54 meter hoog (gemiddeld) en een enkele wanneer gekruist met een waterweg wel 75 meter hoog. we hebben het hierover de het lijkt zo logisch dat er (duurzame) stroom uit je stopcontact komt of dat bedrijven verduurzamen, maar daar gaat heel wat werk tennet bouwt een nieuw hoogspanningsstation eemshaven midden. het nieuwe 110 kv hoogspanningsstation wordt met een

Related image with Transformatortransport Tennet Eemshaven Deel 1

Related image with Transformatortransport Tennet Eemshaven Deel 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.