Scroll to Top

Surat Terbuka Heliza Helmi Kepada Safiey Ilias

By boredmonday / Published on Thursday, 11 Aug 2022 23:45 PM / Comments Off on Surat Terbuka Heliza Helmi Kepada Safiey Ilias
Surat Terbuka Heliza Helmi Kepada Safiey Ilias

Surat Terbuka Heliza Helmi Kepada Safiey Ilias

Surat terbuka heliza helmi buat safiey ilias ini sungguh menyentuh perasaan dan membuatkan ramai insan yang berlagak suci kelu tidak berkata kata. zaman sekarang ini ramai orang suka menghukum tetapi tidak ramai yang memberi semangat dan nasihat. tindakan sesetelah pihak yang selalu menghukum orang sangat mengecewakan heliza helmi. Surat terbuka heliza helmi buat safiey ilias ini sungguh menyentuh perasaan dan membuatkan ramai insan yang berlagak suci kelu tidak berkata kata. zaman sekarang ini ramai orang suka menghukum tetapi tidak ramai yang memberi semangat dan nasihat. Jom ketahui apa isi kandungan surat terbuka heliza helmi buat safiey ilias. ramai menyuarakan kebimbangan bila mana safiey elias ingin menjadi sofea elias semula. safiey ilias pernah berhijrah suatu ketika dahulu, daripada seorang pondan menjadi lelaki sebenar. namun baru baru ini beliau menyatakan kembali kepada watak sofea ilias. Apabila usahawan safiey ilias mengumumkan untuk kembali ke ‘jalan hitam’ ramai pihak yang memberi semangat kepadanya. ini termasuk selebriti heliza helmi yang kini tampil membuat surat terbuka kepada safiey ilias yang kini kembali menjadi seorang pondan. heliza helmi yang menggunakan nama “kak ija” telah menasihati safiey ilias dan juga. Dakwaan safiey agak pelik kerana boleh dikatakan 95% pengikut beliau di facebook dan instagram memberi kata semangat dan sokongan untuk perubahan yang telah dilakukan dan hampir tiada yang mengeji. jadi bila dia menyalahkan orang ramai atas keputusan itu, dia dianggap hanya berpura pura, malah ada yang mendakwa dia hanya membuat kenyataan itu.

Apokabaorekito Surat Terbuka Kepada Safiey Ilias Makan Dalam Betul

Apokabaorekito Surat Terbuka Kepada Safiey Ilias Makan Dalam Betul

Kak ija selalu baca post post safiey, selalu bagi motivasi sampai kak ija kagum masyaallah, memang kuat safiey ni. sungguh! kami kagum dengan anda yang sentiasa memberikan kami inspirasi dan motivasi, kami pun tak mampu nak jadi hebat macam safiey. terima kasih safiey sebab selalu bagi kami semangat dalam hidup kami. barakallahu fiik. Justeru, seorang pengguna facebook (bukan da’i) yang menggunakan nama mohd fadli salleh telah menulis satu surat terbuka kepada safiey. ia bukan surat berbunga bunga penuh pujian, sebaliknya satu komentari tajam terhadap sikap safiey yang menimbulkan kritikan banyak pihak. Kini tiba giliran heliza helmi pula sampaikan mesej kepada safiey ilias yang telah sahkan berubah kembali menjadi pondan. ikuti mesej heliza di facebooknya sendiri: baca artikel sebelum: “ramai sayang kau safiey termasuk aku!” – luahan harry zulkifli, rakan yang sama sama berhijrah. giliran heliza helmi sampaikan mesej kepada safiey ilias.

Terima Kasih Kerana Sedarkan Kami Ini Komen Positif Heliza Helmi

Terima Kasih Kerana Sedarkan Kami Ini Komen Positif Heliza Helmi

Pelita Kota Surat Terbuka Muki Kepada Presiden Jokowi Berita

Pelita Kota Surat Terbuka Muki Kepada Presiden Jokowi Berita

Surat Terbuka Keluarga Besar Marthen Sakbana Kepada Manajemen Rsud Prof

Surat Terbuka Keluarga Besar Marthen Sakbana Kepada Manajemen Rsud Prof

#viral #live Viral !!! Live Sajat

don't forget to sub my channel. perkongsian pengalaman hijrah jutawan produk kecantikan, pengasas dsiempire perlaking safiey ilyas (nama sebenar susulan live safiey ilias sebelum nie, dia dan kawan lelaki dia kini dahpun diambil tindakan. usahawan sensasi safiey ilias berkata, tahap kesihatan mental dialami semakin kroník dan membimbangkan doktor yang safieyillias #syintagila #awastakkosong untuk pertanyaan mengenai rawatan di atas atau untuk pelbagai lagi servis rambut ustaz ebit lew safiey ilias mohon subscribe. subscribe tv syinta gila®️ tvsyintagila ‼️ menangi hadiah misteri bernilai rm6000 untuk safieyilias. safiey ilias pula pindah luar negara, ini pengakuannya. sebelum ini ahli perniagaan terkenal muhammad sajad telah berpindah "never get involved in cat fights."

Related image with surat terbuka heliza helmi kepada safiey ilias

Related image with surat terbuka heliza helmi kepada safiey ilias