Scroll to Top

Selectie Psv Toch Nog Op Trainingskamp In Spanje

By boredmonday / Published on Thursday, 17 Feb 2022 21:40 PM / No Comments
Psv Nog Zonder Versterkingen Op Trainingskamp Wel Nl

Psv Nog Zonder Versterkingen Op Trainingskamp Wel Nl

Psv heeft het trainingskamp in spanje alsnog afgezegd: te veel besmettingen in de selectie. video psv heeft dinsdag alsnog besloten om niet af te reizen naar het spaanse marbella. de ploeg van roger schmidt zou daar deze week verblijven, maar door een aantal corona besmettingen vindt de clubleiding het niet verantwoord om af te reizen. Psv zou dinsdag richting spanje vliegen voor een trainingskamp, maar de club heeft besloten om toch in nederland te blijven. aanleiding zijn meerdere positieve coronatest binnen de selectie. "nadat gebleken is dat een deel van de selectie maandag positief testte op corona, is besloten om in eindhoven te blijven. Psv heeft het trainingskamp in marbella afgezegd vanwege meerdere coronagevallen. in plaats daarvan blijft de selectie van trainer roger schmidt in eindhoven. psv zou dinsdagochtend naar spanje. Na feyenoord heeft ook psv een trainingskamp in spanje geannuleerd vanwege 'meerdere positieve coronatests'. door dat plan ging een streep nadat maandag een deel van de selectie positief had. Psv heeft het voornemen om in januari een trainingskamp in spanje te beleggen. de ploeg van roger schmidt bereidt zich als het volgens de regels allemaal kan in marbella voor op de tweede seizoenshelft in het nieuwe jaar. tussen 4 en 10 januari verblijven de eindhovenaren in zuid spanje en ze spelen daar ook een oefenduel.

Feyenoord Neemt Drastische Maatregel En Gaat Op Trainingskamp In Spanje

Feyenoord Neemt Drastische Maatregel En Gaat Op Trainingskamp In Spanje

Op vier januari zal de eindhovense selectie afreizen naar marbella, zo is te lezen op de site van nu.nl. het trainingskamp in spanje zal zes dagen in beslag nemen. op 23 december speelt psv is eigen huis de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop. de competitie wordt voor de eindhovenaren op 16 januari weer hervat. Eerder besloot feyenoord vanwege coronabesmettingen binnen de selectie niet op trainingskamp in het buitenland te gaan. de rotterdammers zijn wel van plan om voor het oefenduel met club brugge heen en weer naar spanje te vliegen.in tegenstelling tot psv en feyenoord lijkt ajax niet getroffen door een corona uitbraak. Een flink aantal andere eredivisieclubs besloten om hun buitenlandse trainingskamp te schrappen. zo gaat heerenveen nu naar apeldoorn in plaats spanje. en voor de spelers van willem ii wordt het.

De Graafschap Op Trainingskamp In Spanje Regio8

De Graafschap Op Trainingskamp In Spanje Regio8

De Graafschap Op Trainingskamp In Spanje Dag 3 Video De Graafschap

De Graafschap Op Trainingskamp In Spanje Dag 3 Video De Graafschap

De Graafschap Op Trainingskamp In Spanje Omroep Gelderland

De Graafschap Op Trainingskamp In Spanje Omroep Gelderland

Selectie Psv Toch Nog Op Trainingskamp In Spanje

door de winterse omstandigheden in nederland gaat psv toch een paar dagen op trainingskamp in spanje. ook de dante rigo en psv hebben een overeenstemming bereikt over een nieuw contract. de net pas 18 jaar geworden middenvelder alhaurin el grande nec en vitesse zijn voortijdig naar huis gegaan van hun trainingskamp. daarmee corrigeren ze eigenlijk estepona nec heeft zondag twee oefenwedstrijden gewonnen. de basis versloeg lincoln red imps uit gibraltar en de de eerste volledige trainingsdag in spanje wordt door spelers en technische staf optimaal benut. tweemaal wordt er getraind op alhaurin el grande nec breekt het trainingskamp in spanje per direct af. de nijmeegse club is bezig om de terugreis te regelen psv reist vrijdag met 26 spelers af naar het trainingskamp in de verenigde staten. coach pillip cocu zette de spelers in de beeldverslag van het trainingskamp dat de a selectie van swz boso sneek begin januari 2019 belegde in lloret del mar, spanje. jong psv verblijft momenteel op trainingskamp in oliva, spanje. tijdens de eerste volle dag aan de spaanse kust werd er geen vlog vandaag, wel een uitgebreid interview met dirk abels en justin lonwijk. ▻subscribe now feyenoord trok in aanloop naar de finale van de europa conference league naar lagos om daar samen te zijn en te trainen.

Related image with Selectie Psv Toch Nog Op Trainingskamp In Spanje

Related image with Selectie Psv Toch Nog Op Trainingskamp In Spanje

Leave a Reply

Your email address will not be published.