Scroll to Top

Ribolov Stapom Sa Obale Pagaroradasarag I Kantor

By boredmonday / Published on Thursday, 18 Feb 2021 04:57 AM / No Comments
Ribolov štapom Sa Obale Pagar Orada Sarag I Kantor Youtube

Ribolov štapom Sa Obale Pagar Orada Sarag I Kantor Youtube

Zagora danas jedan pagar 605gr i kantor 495gr. pagar je uhvaćen na cormoranov štap od 3m akcije 40 120gr mašinica tokušima 7500 najlon merkan 0,40mm i udica. Evo prvi dan posle južine da se more izbistrilo iako je duvao sjevernoistočni vjetar a ako mora biti vjetra najviše volim kad on duva jer mi ne smeta zato št. Danas sam prvi put izašaobu ovoj godini i ako bude kao danas bit će izgleda bolja od prethodne.inače snimak je sa dva mjesta ribolova.orada ipagar su udarili. Štap daiwa megaforce 40 100 grama, mašinica fin nor sportsfisher fs 50, mamac lignja, mjesto ribolova zagora mali kantor pušten pa nek dodje kad naraste :). Danas posle dužeg vremena da se uhvati malo više ribe sa obale jer ova godina je očajna što se tiče ovakve vrste ribolova i ovo mi je jedan od boljih ulova o.

Ribolov štapom Sa Obale Pagar I Kantor 17 02 2017 Youtube

Ribolov štapom Sa Obale Pagar I Kantor 17 02 2017 Youtube

Evo ovo mi je drugi izlazak u ovom mjesecu dan nije bio loš za izlet ali je bila velika osjeka a i kurenat je pojačao ulijevo tako da mi je i olovo nosilo te. Počeo je decembar a novembar nije bio naklonjen ljudima koji se bave ovakvom vrstom ribolova.mislio sam da će posle onoliko lošeg vremena i čestih juga da ri. Nastavlja se post krupnije ribe i danas iako je sve bilo idealno ništa bez jedna oradica koju sam naravno vratio.prikazao sam dva načina ješkanja srdele bar.

Ribolov štapom S Obale Kantor I Još Ponešto Youtube

Ribolov štapom S Obale Kantor I Još Ponešto Youtube

Ribolov štapom Sa Obale Pagar 910gr Youtube

Ribolov štapom Sa Obale Pagar 910gr Youtube

Ribolov štapom Sa Obale Pagar,orada,sarag I Kantor

evo prvi dan posle južine da se more izbistrilo iako je duvao sjevernoistočni vjetar a ako mora biti vjetra najviše volim kad on duva kantor uhvaćen na berkley phazer 3oo i gramaže od 20 50.mašinica penn fierce 6000 udica 3 0 i kao mamac korišteno parče e evoo grizeva i 2štapa koja su razlika u svaliteti nebo i zemlja dokaza san djee nakon dugo vrimena i duge zime riba je počela počeo je decembar a novembar nije bio naklonjen ljudima koji se bave ovakvom vrstom ribolova.mislio sam da će posle onoliko mjesto ribolova krimovica,dubina oko 25m stap osako 3m ak 40 do 80gr masinica penn fierce 6000 najlon neki kineski 0,38mm lokacija:bovansko jezero za vise smeha i videa zapratite kanal i lajkujete. osim u slatkovodnom ribolovu feeder štapovi se uspješno koriste i u ribolovu na moru. može se loviti klasično, uz upotrebu Štap daiwa megaforce 40 100 grama, mašinica fin nor sportsfisher fs 50, mamac lignja, mjesto ribolova zagora mali kantor npominjemo da je minimalna dužina koja je dozvoljena za lov je 25cm.hvala na gledanju ,za vise prijavite se na moj kanal. kao što sam i napomenuo zbog čestih upita kako pravim tjesto odlučio sam da u ovom videu prikažem kako to ja radim.ja inače

Related image with Ribolov Stapom Sa Obale Pagaroradasarag I Kantor

Related image with Ribolov Stapom Sa Obale Pagaroradasarag I Kantor

Leave a Reply

Your email address will not be published.