Scroll to Top

Reactia Furtunoasa A Lui Carmen De La Salciua Dupa Ce A

By boredmonday / Published on Thursday, 18 Feb 2016 02:05 AM / No Comments
Reactia Furtunoasa A Lui Carmen De La Salciua Dupa Ce A Fost Intrebata

Reactia Furtunoasa A Lui Carmen De La Salciua Dupa Ce A Fost Intrebata

Carmen de la sălciua, replica pe care i a dat o lui florin pește după ce i a spus că ea nu are voce prea bună. carmen de la sălciua a răspuns aproape imediat acuzațiilor pe care florin pește i le a adus cu privire la talentul său vocal. cântăreața a avut la rândul ei un cuvânt de spus și nu s a putut abține. Reacția lui carmen de la sălciua după ce bianca drăgușanu a atacat o pe internet: "nu mă cobor" publicat: miercuri, 28 octombrie 2020, 10:28 actualizat miercuri, 28 octombrie 2020, 11:43 carmen de la sălciua a reacționat după ce bianca drăgușanu a criticat o într o serie de story uri postate pe instagram. Dupa divortul de culita sterp, carmen de la salciua nu mai vrea sa isi etaleze viata amoroasa. tocmai de aceea probabil a fost foarte suparata atunci cand a fost chestionata pe acest subiect. "carmen, ti ai gasit iubit?", a vrut sa stie un internaut. "oameni buni, e atat de trist cand unii se gandesc atat de departe doar din prisma unei fotografii. Nu mai există bun simț în ziua de azi. arată te în toată splendoarea, ce rost are sa mai cheltui bani pe haine”, au fost doar unele dintre comentariile dure ale internauților. reacția lui carmen de la sălciua. sătulă de oamenii răutăcioși, carmen de la sălciua le a dat replica celor care au criticat o și i a pus la punct. Culiță sterp, fostul soț al lui carmen de la sălciua a ajuns chiar primul la petrecere. "am rămas trăsnit când am văzut că e acolo. râdea, statea doar pe lângă carmen, o atingea tot timpul ", a spus un martor al evenimentului pe wowbiz.ro. "carmen era atât de fericită de zici că era ziua nunții ei. e clar, au trecut peste.

Carmen De La Salciua Iubit Wowbiz

Carmen De La Salciua Iubit Wowbiz

Reacția lui carmen de la sălciua, după ce bianca drăgușanu a făcut o praf. la scurt timp de la răbufnirea biancăi drăgușanu, carmen de la sălciua a avut o primă reactie despre scandalul în care a fost implicată fără voia ei. contactată de reporterii wowbiz.ro, interpreta de muzică de petrecere a dezvăluit că a aflat de la. Carmen de la sălciua a avut o reacție dură după ce a auzit că florin pește a spus despre ea că nu ar avea atât de mult talent.reacția lui carmen. Carmen de la sălciua a avut o reacție dură după ce a auzit că florin pește a spus despre ea că nu ar avea atât de mult talent.reacția lui carmen.

Carmen De La Salciua Iubit Wowbiz

Carmen De La Salciua Iubit Wowbiz

Carmen De La Sălciua și A Iertat Fostul Soț, După Divorț? În Ce Relații A Rămas Cu Culiță Sterp 😱

carmen de la sălciua și a iertat fostul soț, după divorț. În ce relații a rămas cu culiță sterp carmen de la sălciua a trecut carmendelasalciua #divort #iubit. deși la început povestea de dragoste dintre carmen de la sălciua și marian corcheș a fost una controversată, și a fost judecată teo show (18.01.2019) carmen de la salciua, partea ei de adevar in divortul cu scandal de culita sterp! in aceasta editie ,,teo cum și a așteptat carmen de la sălciua iubitul acasă. marian corcheș, surprins de cântăreață: ”ești totul pentru mine” la câteva ore după ce iubitul căsătorit al lui carmen de la sălciua i a declarat public iubirea, șotia trădată face noi dezvăluiri. mama geta ii ia apararea fiului ei, culita sterp si o acuza pe carmen de la salciua. mama geta isi spune parerea legata de teo show(26.10.2021) exclusiv | carmen de la salciua se apara, dupa acuzatia ca ar fi spart o casnicie! iubitul ei, dezvaluiri carmen de la sălciua, despre lipsa tatălui din viața sa! dezvăluiri dureroase carmen de la sălciua a izbucnit în lacrimi atunci this was my first video in english so i hope you liked it, i'll try to do more videos in english as well with my friends so stay tuned teo show (24.02.2022) exclusiv | carmen de la salciua: "o femeie inselata e ca o lumanare stinsa!" in aceasta editie ,,teo teo show (16.01.2019) culita sterp a fost inselat de carmen de la salciua cu prietenul cel mai bun? in aceasta editie ,,teo stana izbasa, lena miclaus, denisa, andra, nicoleta guta. subscribe to maneleglobale bit.ly 363ivpf #carmendelasalciua #maneleglobale muzica: carmen de la salciua carmen de la sălciua trăiește o frumoasă poveste de iubire cu marian corcheș, cei doi fiind împreună de aproape 2 luni.

Related image with Reactia Furtunoasa A Lui Carmen De La Salciua Dupa Ce A

Related image with Reactia Furtunoasa A Lui Carmen De La Salciua Dupa Ce A

Leave a Reply

Your email address will not be published.