Scroll to Top

Per Fugellis Rad Nr 4 Ikke Et 1 Tall

By boredmonday / Published on Wednesday, 17 Feb 2021 23:52 PM / No Comments
Per Fugellis Råd Nr 4 Ikke Et 1 Tall Youtube

Per Fugellis Råd Nr 4 Ikke Et 1 Tall Youtube

Hvem, hva og hvor var du hvis det ikke fantes andre mennesker i din verden? spør fugelli. du er den du er gjennom en million møter med andre mennesker opp i. Du er ikke bare et 1 tall, du er så mye mer en det! :d. Episode 4 av per fugellis livsfilosofi. les hele saken her aftenbladet.no lokalt resept pa godt nok liv 20475b del gjerne videre ;). Råd 4: det er viktig at mennesker opplever tilhørighet. her kan du hjelpe mange. vær raus og bidra til at folk føler seg inkludert, i stedet for at de sitter på enerom og piller navlelo. podcaten bygger på per fugellis siste bok, «sitater». Share your videos with friends, family, and the world.

Pin På Meg

Pin På Meg

Råd 4: det er viktig at mennesker opplever tilhørighet. her kan du hjelpe mange. vær raus og bidra til at folk føler seg inkludert, i stedet for at de sitter på enerom og piller navlelo. podkasten bygger på per fugellis bok, «sitater» lyssna reklamfritt före alla andra hos podme. Per fugelli siste resept | trailer | på kino 26. januar 1:01. harstadkonferansen 2016 per fugelli 2:48. per fugellis råd nr. 3: nok punktet. Vokt deg for de farlige voksne dydene: tålmodighet, saklighet, måtehold. vær deg selv, husk at vært menneske er et eventyr som ikke har vært skrevet før. bli.

Per Fugellis Råd Nr 2 Hverdagslivet Youtube

Per Fugellis Råd Nr 2 Hverdagslivet Youtube

Per Fugellis Råd Nr 7 Solidaritet Youtube

Per Fugellis Råd Nr 7 Solidaritet Youtube

Per Fugellis Råd Nr 1 Livet Youtube

Per Fugellis Råd Nr 1 Livet Youtube

Per Fugellis Råd Nr. 4: Ikke Et 1 Tall

hvem, hva og hvor var du hvis det ikke fantes andre mennesker i din verden? spør fugelli. du er den du er gjennom en million lær deg å sette pris på godt nok, i stedet for å klage over mangel på himmel her og nå. livet er fullt av gleder og sorger, seire og mennesket er et avhengig vesen. avhengig av mor og far, de på skolen og jobben, gudene, banken, været, kjæresten, mat, vann, "jeg er per fugelli, 72 år. hva har gitt meg et godt nok liv denne stunden på jorden? for meg har livet hatt fem gode grunnstoffer: det er ungdommen som fjerner u fra umulige .for å få et godt liv må du gjøre deg til en byggestein i det gode samfunn med vilje det er dette onsdagslivet som fortjener begeistring, og det er dette onsdagsmennesker som fortjener hyllest. det vanlige livet er for mye effektivitet, for mye planlegging, for mye orden, for mye beskyttelse, for mye sunnhet, for mye renhet er farlig. i stedet må tillit er samfunnets bindemiddel. vi stoler på hverandre. derfor elsker vi dette landet. men, da må vi ikke plante forfølgesvannvidd vokt deg for de farlige voksne dydene: tålmodighet, saklighet, måtehold. vær deg selv, husk at vært menneske er et eventyr som

Related image with Per Fugellis Rad Nr 4 Ikke Et 1 Tall

Related image with Per Fugellis Rad Nr 4 Ikke Et 1 Tall

Leave a Reply

Your email address will not be published.