Scroll to Top

Jan Versteegh Brengt Eigen Plaat Uit Rtl Late Night

By boredmonday / Published on Wednesday, 17 Feb 2016 21:04 PM / No Comments
Jan Versteegh Brengt Eigen Plaat Uit Rtl Late Night Youtube

Jan Versteegh Brengt Eigen Plaat Uit Rtl Late Night Youtube

Jan versteegh heeft de smaak te pakken! de presentator zal na zijn deelname aan it takes 2 een eigen plaat uitbrengen!abonneer je via bit.ly 1a3ps7g v. It takes 2 ster jan versteegh brengt eigen plaat uit 23 04 16, 00:29 geschreven door daniël schalk laatste update: 23 04 16, 00:41. bnn presentator jan versteegh, die momenteel de sterren van de hemel zingt in het rtl4 programma it takes 2, gaat een eigen plaat uitbrengen, dat maakte hij vrijdagavond bekend in rtl late night. Jan versteegh heeft de smaak van het zingen te pakken. de it takes 2 finalist heeft zijn eerste plaat opgenomen met crooner klassiekers. jan versteegh brengt eigen album uit. Hofman daagde daarop via twitter versteegh uit om dat dan samen te doen. van het een kwam het ander en de blote billen van beide heren prijken nu pront in het magazine. aan tafel bij rtl late night vertellen de presentatoren, overigens allebei hetero, dat ze hopen met deze shoot de discussie over homo acceptatie op gang te kunnen brengen. Jan versteegh presenteert de avond van de filmmuziek. jan staat al twee dagen lang in een bomvol concertgebouw om de mooiste filmmuziek ooit gecomponeerd ten gehore te brengen. regisseur tim oliehoek en jan praten ons bij over de toegevoegde waarde van filmmuziek.

Jan Versteegh Brengt Eigen Album Uit Televizier Nl

Jan Versteegh Brengt Eigen Album Uit Televizier Nl

Gisteravond waren jan kooijman en jan versteegh te gast bij rtl late night om een voorproefje te geven van programma it takes 2. populaire tags: amsterdam concert tivolivredenburg paradiso ziggo. De bnn presentator maakte afgelopen vrijdag in rtl late night bekend dat hij op donderdag 5 mei zijn eigen album uit zal brengen. op het album komen tien nummers te staan, waarvan jan acht nummers ook in it takes 2 heeft gezongen. 7 years is een van de twee andere nummers. zaterdag won de presentator de finale van it takes 2. Niemand minder dan dj hardwell was naar carré gekomen om de award uit te reiken. luuk ikink, sidekick bij rtl late night, was vorig jaar ook genomineerd en zag de talentprijs toen naar ruud feltkamp gaan. ikink was donderdagavond niet bij de uitreiking aanwezig. zijn vrouw beviel deze week van hun eerste kindje.

Nieuws Overzicht Jan Vis

Nieuws Overzicht Jan Vis

Jan Versteegh Brengt Eigen Plaat Uit Rtl Late Night

jan versteegh heeft de smaak te pakken! de presentator zal na zijn deelname aan it takes 2 een eigen plaat uitbrengen! voor het nieuwe seizoen van proefkonijnen voeren presentatoren jan versteegh en geraldine kemper de meest bizarre in grote delen van nederland barst dit weekend het carnavalsfeest los. dat betekent in gekke kostuums, met een biertje op, als dennis weening zich gaat bemoeien met de zangkunsten van jan kooijman en jan versteegh, blijkt hij een duidelijke jan versteegh swingt erop los met deze cover van mack the knife! abonneer je via bit.ly 1a3ps7g voor het beste van rtl spannend moment voor jan versteegh: voor het eerst zingt hij live op televisie. vanaf aanstaande zaterdag zie je hem elk vandaag is de nieuwe editie van de jaarlijkse l'homo uitgekomen! deze keer kozen linda de mol en haar team jan versteegh abonneer je via bit.ly 1a3ps7g voor het beste van rtl late night! bekijk de hele aflevering op: rtlxl.nl #! abonneer je via bit.ly 1a3ps7g voor het beste van rtl late night! bekijk de hele aflevering op: rtlxl.nl #! voor het bnn programma staying alive moest jan versteegh zien te overleven in de jungle in peru. nauwelijks slapen, weinig nog geen 24 uur na zijn overwinning in it takes 2 staat jan versteegh bij carlo op het podium om zijn nieuwe single te zingen. kijk de hele aflevering op: rtlxl.nl #! gemist carlos tv caf 346364 jan versteegh wordt in stijl naar de studio gereden,

Related image with Jan Versteegh Brengt Eigen Plaat Uit Rtl Late Night

Related image with Jan Versteegh Brengt Eigen Plaat Uit Rtl Late Night

Leave a Reply

Your email address will not be published.