Scroll to Top

Datuk Datin Didakwa Pecah Amanah Subahat

By boredmonday / Published on Friday, 18 Feb 2022 00:55 AM / No Comments
Datuk Datin Didakwa Pecah Amanah Subahat Berita Harian

Datuk Datin Didakwa Pecah Amanah Subahat Berita Harian

Sepasang suami isteri bergelar datuk dan datin didakwa di mahkamah sesyen di sini, hari ini atas pelbagai tuduhan membuat tuntutan palsu dan pecah amanah ber. Shah alam: sepasang suami isteri bergelar datuk dan datin didakwa di mahkamah sesyen di sini, hari ini atas pelbagai tuduhan membuat tuntutan palsu dan pecah amanah berjumlah lebih rm140 juta serta bersubahat melakukan kesalahan itu. Datuk seri chua eng wan, 48; teh guat wei, 31 dan chua jia meng, 24, membuat pengakuan itu selepas pertuduhan dibaca di hadapan hakim datin sabariah othman dan kamarudin kamsun. A. a. kuala lumpur – seramai tiga individu termasuk seorang pengarah syarikat hartanah bergelar datuk seri mengaku tidak bersalah di dua mahkamah sesyen di sini pada isnin atas masing masing satu pertuduhan melakukan pecah amanah dan subahat berhubung sewa unit pejabat sebanyak rm52,000, tahun lalu. datuk seri chua eng wan, 48; teh guat wei. Global; news; ch; se; dk; no; nl; be; uk; de; fr; fi; it; at; es; pt; pl; ie; gr; cz; tr; ae; ca; jp; universe. space.

Pegawai Tentera Didakwa Pecah Amanah Hampir Rm1 Juta

Pegawai Tentera Didakwa Pecah Amanah Hampir Rm1 Juta

Kuala lumpur – seramai tiga individu termasuk seorang pengarah syarikat hartanah bergelar datuk seri mengaku tidak bersalah di dua mahkamah sesyen di sini pada isnin atas masing masing satu pertuduhan melakukan pecah amanah dan subahat berhubung sewa unit pejabat sebanyak rm52,000, tahun lalu. Di kuala lumpur, tiga individu termasuk seorang pengarah syarikat hartanah bergelar datuk seri di dakwa di dua mahkamah sesyen, masing masing atas satu pertuduhan melakukan pecah amanah dan subahat berhubung sewa unit pejabat sebanyak rm52,000 tahun lalu. datuk seri chua eng wan, 48 tahun, teh guat wei, 31 tahun dan chua jia meng, 24 tahun mengaku […]. Bekas timbalan pengarah besar (pengurusan sumber strategik) felda, muhammad sufi mahbub, 53, menghadapi dua pertuduhan pecah amanah manakala bekas pengarah besar felda, datuk faizoull ahmad, 57, didakwa atas dua pertuduhan bersubahat. kedua dua tertuduh mengaku tidak bersalah atas kesemua pertuduhan yang dibacakan di hadapan hakim allaudeen ismail.

Pegawai Kanan Tentera Dan Pesara Didakwa Pecah Amanah Rm920 000

Pegawai Kanan Tentera Dan Pesara Didakwa Pecah Amanah Rm920 000

Najib Didakwa Atas Tiga Pertuduhan Pecah Amanah Dan Satu Salah Guna

Najib Didakwa Atas Tiga Pertuduhan Pecah Amanah Dan Satu Salah Guna

Zahid Didakwa Atas Satu Tuduhan Tambahan Pecah Amanah Rm10 Juta

Zahid Didakwa Atas Satu Tuduhan Tambahan Pecah Amanah Rm10 Juta

Datuk, Datin Didakwa Pecah Amanah, Subahat

sepasang suami isteri bergelar datuk dan datin didakwa di mahkamah sesyen di sini, hari ini atas pelbagai tuduhan membuat seorang guru mengaku tidak bersalah di mahkamah sesyen di sini, hari ini atas 48 pertuduhan membabitkan pecah amanah dan ahli perniagaan bergelar datuk dihadapkan ke mahkamah sesyen ipoh, hari ini, atas enam pertuduhan pecah amanah dana unit bh #bhtv bharian .my bhtv :: facebook bhonline :: twitter bharianmy selayang: seorang ahli perniagaan dikenali sebagai 'datuk ken' dan isterinya didakwa di mahkamah majistret di sini, hari ini, bekas pegawai khas datuk bandar majlis bandaraya melaka bersejarah, mbmb didakwa 15 pertuduhan pecah amanah dan tiga individu termasuk pengarah syarikat hartanah bergelar 'datuk seri' dihadapkan ke dua mahkamah sesyen kuala lumpur seorang kerani pejabat belia dan sukan pahang mengaku tidak bersalah atas dakwaan melakukan pecah amanah di seorang pengarah syarikat bergelar datuk didakwa di mahkamah sesyen ipoh atas enam pertuduhan pecah amanah melibatkan ahli parlimen muar, syed saddiq syed abdul rahman didakwa di mahkamah sesyen di sini, hari ini atas pertuduhan pecah bekas pengurus akaun sebuah syarikat mengaku tidak bersalah di mahkamah sesyen klang hari ini terhadap 28 pertuduhan

Related image with Datuk Datin Didakwa Pecah Amanah Subahat

Related image with Datuk Datin Didakwa Pecah Amanah Subahat

Leave a Reply

Your email address will not be published.