Busreis Naar Waalwijk Uitverkocht Fortuna Supporters

Busreis Naar Waalwijk Uitverkocht Fortuna Supporters

Busreis Naar Waalwijk Uitverkocht Fortuna Supporters

Fortuna sc heeft, samen met de politie sittard, de lokale driehoek in waalwijk zover gekregen om een tweede opstappunt te mogen organiseren voor supporters die vanuit het noorden komen. dit instapmoment zal plaatsvinden in nederweert bij het ac restaurant langs de a2. voorwaarde: het instapmoment in nederweert is echt uitsluitend bedoeld voor de supporters die op geen enkele wijze kunnen. De bus vertrekt op 11 maart om 17.30 uur naar waalwijk vanaf de voorzijde van het fortuna sittard stadion. meer informatie heeft u vragen of wenst u meer informatie over de busreis, neem dan gerust telefonisch contact op met de buscommissie van het fortuna supporters collectief via 06 – 38130110. zij beantwoorden uw vragen graag. De waalwijkse driehoek is dinsdag wakker geworden en heeft besloten extra restricties op te leggen aan de bezoekende supporters uit sittard geleen, die het competitieduel tegen rkc waalwijk van aanstaande maandag willen bijwonen. waalwijk stelde op dinsdag slechts 80 parkeerplaatsen beschikbaar, terwijl fortuna sc er op dat moment al 109 had verkocht. compromisvoorstellen van fortuna sc read more. De buscommissie van het fortuna supporters collectief organiseert, bij voldoende deelname, een niet verplichte buscombi naar het uitduel van fortuna sittard tegen rkc waalwijk op vrijdag 11 maart 2016. inschrijven buscombi men kan zich inschrijven voor de busreis door contact op te nemen met de buscommissie van fortuna sc via 06 38130110. kosten de kosten voor de buscombi zijn € 28, voor. Zijn de buscombi tickets na 14.00uur uitverkocht en jij meldt je met een omwisselbiljet, dan kun je dus niet mee naar waalwijk. je krijgt dan wel uiteraard de kosten van het omwisselbiljet terug (12.50euro). kortom, heb je een omwisselbiljet en je wilt mee, meld je voor 14.00 uur. bron: fortuna sc.

Niet Verplichte Busreis Naar Almere City Fc Fortuna

Niet Verplichte Busreis Naar Almere City Fc Fortuna

Gisteren vlogen de autokaarten voor de uitwedstrijd tegen jong ajax de deur uit en die zijn dan ook uitverkocht. maar er resteren wel nog bustickets. en dus kun je een plek in de bus nog reserveren door het buscomité van fortuna sc te bellen: 06 – 38 13 01 10. de kosten voor leden bedragen € 27; […]. Fortuna sittard is met nog twee wedstrijden te gaan de trotse koploper van de juupliek. dit zorgt voor een grote vraag aan fortuna sittard merchandise. uiteraard kan de fanscene daarbij altijd terugvallen op maatjes streetwear die al jarenlang schitterende fortuna fan spullen voor een schappelijke prijs aanbiedt. vrijdag wordt het heerlijk weer 26’c dus het zou geweldig zijn als we eengeel. Neem voor vragen of nadere informatie contact op met het buscomité van fortuna sc: 06 38130110 . eigen vervoer . ook supporters die met eigen vervoer naar eindhoven willen reizen, kunnen vrijdag hun omwisselbiljet kopen. deze kosten €12 per stuk. alle parkeerkaarten zijn uitverkocht.

Belangrijke Informatie Busreis Naar Emmen Fortuna

Belangrijke Informatie Busreis Naar Emmen Fortuna

Alle Info Uitwedstrijd Jong Fc Utrecht Fortuna

Alle Info Uitwedstrijd Jong Fc Utrecht Fortuna

Info Auto Busreizen Jong Psv En Fc Den Bosch Fortuna

Info Auto Busreizen Jong Psv En Fc Den Bosch Fortuna

Optoch Zitterd 2018 Groep Fortuna Supporters

samenvatting van de wedstrijd fortuna sittard rkc waalwijk (6 0) van 08 december 2017. made by pictureplease.nl visit fortunasc.nl. in deze uitzending niet alleen veel aandacht voor het spannende slot van dit geweldig seizoen, maar ook veel aandacht voor het verleden en de toekomst van in deze 12e uitzending spat de fortuna sittard passie weer van je scherm af. presentatoren arno en maurice zijn samen met hun gasten op zoek naar wat dit fortuna sc tv volgt het seizoen van fortuna sittard op de voet. een seizoen dat mogelijk wel eens als allerbeste van deze eeuw in de boeken kan gaan! beschrijving. de mooiste nederlandse club, met de trouwste supporters! fortuna sittard was ook dit maal goed op dreef in een uitwedstrijd. sinds de definitieve aanstelling van sjors ultee verloor de ploeg nog geen uitwedstrijd.

Related image with Busreis Naar Waalwijk Uitverkocht Fortuna Supporters

Related image with Busreis Naar Waalwijk Uitverkocht Fortuna Supporters