Busreis Naar Waalwijk Uitverkocht Fortuna Supporters

Busreis Naar Waalwijk Uitverkocht Fortuna Supporters

Busreis Naar Waalwijk Uitverkocht Fortuna Supporters

De waalwijkse driehoek is dinsdag wakker geworden en heeft besloten extra restricties op te leggen aan de bezoekende supporters uit sittard geleen, die het competitieduel tegen rkc waalwijk van aanstaande maandag willen bijwonen. waalwijk stelde op dinsdag slechts 80 parkeerplaatsen beschikbaar, terwijl fortuna sc er op dat moment al 109 had verkocht. compromisvoorstellen van fortuna sc read more. De bus vertrekt op 11 maart om 17.30 uur naar waalwijk vanaf de voorzijde van het fortuna sittard stadion. meer informatie heeft u vragen of wenst u meer informatie over de busreis, neem dan gerust telefonisch contact op met de buscommissie van het fortuna supporters collectief via 06 – 38130110. zij beantwoorden uw vragen graag. Supporters die vrijdag met de auto naar het stadion komen voor de busreis naar utrecht, kunnen in de parkeergarage van het stadion parkeren. let op: het is belangrijk dat je na het parkeren direct bij de receptie een uitrijkaart koopt a €5,00. na terugkomst uit utrecht is de receptie gesloten. er is parkeergelegenheid voor 500 auto’s. Het totale factuur bedrag voor de schade aan de plafonds in twee bussen na de uitwedstrijd bij fc utrecht bedraagt €21.897,61. en dan komen er nog twee facturen aan die bij elkaar ook nog een paar duizend euro zijn. een van de facturen die nog komt is voor schade aan de buitenkant van onze bussen bij de uitwedstrijd bij rkc in de competitie. De afgelopen week gingen de gedachtes van de supporters vooral uit naar de situatie bij de club, het bericht van de knvb en de onzekerheid omtrent dit alles. toch besloten ruim 125 fortunezen de reis naar eindhoven te maken op een koude maandagavond en raakten de autocombikaarten maandagmiddag zelfs uitverkocht. ook op de thuisvakken waren tussen de tientallen overige bezoekers vele bekende.

Busreis Naar Volendam Nog Niet Uitverkocht Fortuna

Busreis Naar Volendam Nog Niet Uitverkocht Fortuna

Er is dus geen mogelijk om zelf per auto naar waalwijk af te reizen. kaarten kosten voor leden van fanclub d’n twellefde man € 18, terwijl niet leden € 23, betalen. er mogen maximaal 12 bussen ingezet worden om 650 supporters naar waalwijk te vervoeren (meer bussen passen er niet in de bussluis). Hij is tijdens fc twente rkc waalwijk meegegaan met onze busreis naar de grolsch veste om in de praktijk te ervaren hoe deze busreis verloopt in zijn totaliteit. wij waarderen deze proactieve actie van meindert en hij heeft deze busreis ook als prettig ervaren. Fortuna sittard heeft de twijfelachtig eer om als eerste club (samen met rkc waalwijk) tegen een gele kaart te zijn opgelopen. de gele kaart is afkomstig van de licentiecommissie van de knvb. sinds dit seizoen kan de licentiecommissie aan clubs die hun zaakjes financieel niet op orde hebben een gele kaart uitdelen.

Info Jong Ajax Fortuna Sittard Uitverkocht Fortuna

Info Jong Ajax Fortuna Sittard Uitverkocht Fortuna

Update Seizoensopening Tijdens De Kermis Zulte Away En

Update Seizoensopening Tijdens De Kermis Zulte Away En

Busreizigers In Achterhoek Vallen Flauw In Overvolle Bus

busreizigers in achterhoek vallen flauw in overvolle bus lichtenvoorde doetinchem de bussen op lijn 74, tussen de jo13 van de eredivisieclubs strijden om de felbegeerde latjetrap schaal. bij fortuna sittard hebben dean, hasham, kyano, video van fortuna fans. we waren aanwezig bij de wedstrijd tussen fortuna sittard en jong psv. door de 1 0 overwinning promoveerde fortuna na 16 rkc waalwijk kan vrijdagavond kampioen worden van de jupiler league en dat betekent stressen voor de supportersvereniging. onder de bezielende leiding van rene (bril) stoop zijn de az supporters op weg met touringcarbedrijf van diepen naar de de samenvatting van fortuna sittard feyenoord, supporters van feyenoord vs fortuna sittard gespeeld op woensdag 15 mei supportersvereniging vak p van fc twente stapt naar de rechter om af te dwingen dat de sluiting van het home van de beschrijving. rkc fc utrecht seizoen 99 00 de geledingen in en rond de club moeten zich maar uitspreken of dit gedrag te toleren valt. een grote groep roda supporters heeft in kerkrade de spelers van de kerkraadse club opgewacht na de roemloze nederlaag 8 minuten durend filmpje over een vaste groep az supporters uit waarland en de noord op weg naar de bekerfinale in de kuip in samenvatting van de wedstrijd fortuna sittard rkc waalwijk (6 0) van 08 december 2017.

Related image with Busreis Naar Waalwijk Uitverkocht Fortuna Supporters

Related image with Busreis Naar Waalwijk Uitverkocht Fortuna Supporters