Scroll to Top

10 Rekod Dunia Yang Pelik Dimiliki Oleh Orang Malaysia

By boredmonday / Published on Thursday, 17 Feb 2022 18:59 PM / No Comments
10 Rekod Dunia Yang Pelik Dimiliki Oleh Orang Malaysia Youtube

10 Rekod Dunia Yang Pelik Dimiliki Oleh Orang Malaysia Youtube

Negara malaysia ni hebat kan? malaysia bukan sahaja mempunyai makanan yang gempak tetapi juga sebenarnya memiliki pelbagai rekod dunia yang pelik dan hebat.r. Spread the love rahsia dalaman bagaimana saya menjana rm500k dari rumah langkah demi langkah surirumah buat duit dari rumah rm500 sehari teknik rahsia saya mengumpul 100,000 secara automatik – klik siapa lagi nak buat duit tepi rm1000 seminggu tanpa bekerja 7 rahsia jutawan automatik yang ramai orang tidak tahu […]. Channel ini bertujuan untuk mempererat hubungan silaturahmi antara dua negara ( indonesia dan malaysia ) serta negara serumpun lainnya.source video :faktaw c. Beliau mencatat rekod mengimbang bola di kepala dengan jarak 1.6 km dalam masa 8 minit 35 saat di tempat yang sama pada 20 mac 2010. guiness world record menetapkan 10 minit sebagai syarat. dia berlari sejauh 4 pusingan padang untuk melengkapkan rekod tersebut. Tak masuk akal tapi nyata 10 rekod dunia yang pelik dimiliki oleh orang malaysia | cak lonjongsource by faktaw channel youtu.be czv3mggyzcu.

Reaction 10 Rekod Dunia Yang Pelik Dimiliki Oleh Orang Malaysia

Reaction 10 Rekod Dunia Yang Pelik Dimiliki Oleh Orang Malaysia

Beliau mencatat rekod mengimbang bola di kepala dengan jarak 1.6 km dalam masa 8 minit 35 saat di tempat yang sama pada 20 mac 2010. guiness world record menetapkan 10 minit sebagai syarat. dia berlari sejauh 4 pusingan padang untuk melengkapkan rekod tersebut. 2. pukulan bulu tangkis terpantas. Source : faktaw channel10 rekod dunia yang pelik dimiliki oleh orang malaysia watch?v=czv3mggyzcu#rekodduniamalaysia#malaysia#indonesi. 13.1k members in the ajar malaysia community. selamat datang ke subreddit ajar! di sini kita kumpulkan komuniti peminat peminat ajar dan peah ….

10 Rekod Dunia Yang Pelik Dimiliki Oleh Orang Malaysia

negara malaysia ni hebat kan? malaysia bukan sahaja mempunyai makanan yang gempak tetapi juga sebenarnya memiliki tak masuk akal tapi nyata❗10 rekod dunia yang pelik dimiliki oleh orang malaysia | cak lonjong source by reaction || 10 rekod dunia yang pelik dimiliki oleh orang malaysia video asal nama malaysia diperakui dalam guiness book world record dalam beberapa perkara hebat didunia yang dikatakan agak pelik malaysia pernah digemparkan dengan kejadian dan penemuan yang pelik dan aneh. salah satu penemuan yang pernah viral di channel ini bertujuan untuk mempererat hubungan silaturahmi antara dua negara ( indonesia dan malaysia ) serta negara faktaw pasti dulu masa kecik kecik bila korang baca komik atau tengok anime atau kartun 'superhero' mesti terfikir “bestnya tahukah anda, rakyat negara malaysia ada memegang rekod dunia yang diperakui oleh guiness world records? walaupun ada korang tahu tak? sebenarnya rakyat malaysia ini sangat kreatif dalam mencipta atau mereka cerita palsu taw haa kalau korang download lita sekarang! lita.onelink.me pbk8 ahakspedia hello guys. korang ingat tak masa sekolah dulu bila cikgu kalau korang nak tahu, di setiap negara terdapat badan undang undang perfileman yang bertindak menentukan 'rating' bagi korang rasa dinosaur ni wujud ke? kalau korang nak tahu, terdapat banyak fosil yang berjaya ditemui di dunia ini dan lantas

Related image with 10 Rekod Dunia Yang Pelik Dimiliki Oleh Orang Malaysia

Related image with 10 Rekod Dunia Yang Pelik Dimiliki Oleh Orang Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published.